Simmerblau Rebalancing Burnout Coaching Trainingen
Persoonlijke aandacht en professionele ondersteuning in jouw proces naar een vitaler leven. Christine Dijkstra.

Contact

Neem gerust contact met me op voor meer informatie, voor het maken van een afspraak of om je aan te melden voor een training. Je kunt dat op verschillende manieren doen, bijvoorbeeld telefonisch of door onderstaand formulier in te vullen en te versturen.

Mijn praktijk is gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Praktijkgegevens:

Simmerblau

Chris Dijkstra

Wittenburgergracht 191*

1018 ZK Amsterdam

*De praktijk bevindt zich op de eerste verdieping.

Tel: 06-24671815

Email: chris@simmerblau.nl

Rekeningnr: NL 40 RABO 0158 2105 06

KvK nr: 60 965 479

AGB-code zorgverlener: 90058726

AGB-code praktijk: 90058727

Lidnr. beroepsvereniging VNT: 14.020

BEREIKBAARHEID

Openbaar vervoer:

Iedere 8 minuten vertrekt bus 22 vanaf Centraal Station richting Indische Buurt. Binnen 10 minuten ben je op de halte Wittenburgergracht, de weg oversteken en je bent er.

Auto:

De Wittenburgergracht hoort bij stadsdeel Centrum, Oostelijke eilanden. Er is redelijk veel parkeergelegenheid in de buurt. Het parkeertarief is momenteel € 3,- per uur.

Privacy

Ik bewaar je emailadres en je telefoonnummer om je te kunnen informeren en te bereiken. Ik geef geen gegevens door aan derden. Mocht je bezwaar hebben tegen mailings van simmerblau, dan kun je je afmelden (onderaan nieuwsbrieven "unsubscribe") en word je uit het mailbestand verwijderd.

Verder ben ik wettelijk verplicht om het behandelplan te bewaren. Hierin staan ook je persoonsgegevens (voor-, achternaam en geboortedatum). Ik doe mijn uiterste best om deze gegevens geheim te houden.