Simmerblau Rebalancing Burnout Coaching Trainingen
persoonlijke ervaringen van clienten bij simmerblau rebalancing

Ervaringen van clienten

M.v.D. (Verpleegkundig specialist)

Hoi Chris, ik wil je nog hartelijk bedanken voor de afgelopen sessies met je. Ik heb er enorm veel aan gehad. Door je liefdevolle, oprechte aandacht voelde ik mij zeer veilig en vertrouwd om emoties en gedachten in mijzelf te onderzoeken en met je te delen. Dank daar voor!! (2020)

Suzanne (Praktijk Ondersteuner Huisarts): Ik wil je bedanken Chris voor al je lieve en warme aandacht voor mij de afgelopen jaren. Ik heb me altijd zo welkom en veilig bij je gevoeld! Ik heb veel gehad aan de manier waarop je me begeleidt, ondersteund en gegidst hebt. Dank je voor je kracht, je soliditeit en je scherpe intuïtie. En bedankt ook voor alle mooie reizen die ik met je gemaakt hebt! (2020)

F.L. (marketing consulent en docent): Ik voelde me steeds heel welkom en gezien bij je. Het feit dat jij mijn klachten/zorgen serieus hebt genomen, hebt onder- en erkend, heeft me heel goed gedaan. Ik heb daarvan geleerd dat ook de zwarte kant van het leven er is en er mag zijn, en dat het zien van de dingen die (zoals in mijn jeugd) niet goed zijn gegaan niet 'weggestreept' hoeven te worden tegen de goede dingen. Dat goed en slecht, zwart en wit naast elkaar kunnen bestaan is voor mij een heel belangrijk inzicht geweest. Ook heb ik van jou geleerd meer te vertrouwen op mijn lichaam, mezelf te 'dragen'. Ik voel me weer meer in contact met mezelf, en dat is zeker ook aan jouw behandelingen te danken. (2019)


J. H (advocaat): Ik heb onwaarschijnijk veel gehad aan alle uren met jou; veel zelfinzicht en kennis en ik heb echt leren luisteren naar alles wat er van binnen gebeurt. (2018)


Mieke (winkeleigenaar): Vooraf vond ik een sessie altijd spannend, ik wist nooit welke emoties los zouden komen.Soms had ik geen zin om de diepte in te gaan. Jij voelde dat altijd goed aan. Achteraf voelde ik me altijd een stukje lichter, dat was heel prettig.

Ik vond het bijzonder om te voelen dat mijn lichaam aangeeft wat er dwars zit en dat jij mij hielp om dat ook echt te voelen. Ik herken nu bepaalde signalen die mijn lichaam geeft, bv de kleine Mieke. Daar kan ik nu iets mee en soms hoef ik er niets mee, probeer ik het te accepteren zoals het is. Ook let ik nu vaker op mijn ademhaling en merk dat dat helpt.

Jouw begeleiding vond ik erg prettig. Ik vind je een heel fijn persoon en voelde me altijd op mijn gemak bij je. (2019)


Sietske Roos (technator en docent O&O ) volgde het burn-out coaching traject:

Lieve Chris, Wat een bijzonder traject heb ik bij jou mogen afleggen. De gesprekken, jouw inzichten hebben mij veel over mezelf geleerd. Ik heb nog een lange weg af te leggen om ook daadwerkelijk te gaan voelen, te vertrouwen op dat gevoel en in de rollercoaster van mijn leven een goede balans te vinden. Natuurlijk had ik gehoopt op een pasklaar antwoord, waarmee mijn balans in een keer terug zou zijn. En natuurlijk wist ik ook wel dat dit mijn proces is waar ik doorheen moet. En dat het na al mijn jaren waarin ik de burn-out heb opgebouwd ik hier niet binnen de relatief korte tijd dat ik met jou bezig  ben weer echt helemaal uit zal zijn. Maar belangrijk is dat je me handvatten hebt gegeven om grip te krijgen op de hectiek waarin ik leef. Dat de keuzes die ik maak oké zijn en dat ik niet de hele wereld hoef te plezieren. Dat ik mezelf wellicht wat meer open kan/mag stellen om wat minder afstand te voelen of misschien te creëren, waardoor vrienden wat dichterbij mogen/kunnen komen.

Ik wil je danken voor je manier van werken, het heeft me geleerd op een andere manier naar mezelf te kijken en soms even achterover te gaan zitten en de dingen op z’n beloop te laten. Nogmaals dank voor de mooie weg die ik bij je heb bewandeld! (2019)


 

ERVARINGEN VAN CLIENTEN

N.v.W. (Head of Digital Marketing):  De sessies waren voor mij een bron van inspiratie om meer bij mezelf te leren blijven. Dat het belangrijk is wat ik zelf voel en ervaar en daar gehoor aan geef. Door stil te staan bij de fysieke emoties in mijn lichaam kon ik er er ruimte aan geven en zaken verwerken. De sessies op de tafel waren voor mij lastiger om bij mijn gevoel te komen, dat gaat in mijn geval vanuit praten makkelijker. Maar merkte altijd dat er in de gesprekken al zo veel gebeurde. Denk dat er een moment komt dat ik daar nog voor terug zal komen. Jouw begeleiding voelde veilig en vertrouwd en vol aandacht. Je kan goed feedback geven en duiden zonder dat ik dat ooit als onprettig heb ervaren. Al met al ben ik bijna 2 jaar bij je geweest waarin er veel gebeurd is. De sessies hebben bijgedragen aan het feit dat ik me nu stabieler voel en meer durf te vertrouwen op mezelf. Het heeft me geholpen mijn patronen inzichtelijk te maken en me veel bewuster te maken van de keuzes die ik maakte. Ik ben blij en dankbaar dat ik bij je terecht ben gekomen. (2020)


Joke (werkt bij GGZ): Wat komt op als ik terugdenk?

 • dat ik me heb durven losmaken uit een situatie waarin ik dacht vast te zitten om nooit meer los te komen
 • het gevoel gewoon (!!!!) te mogen zijn, de uren dat ik bij je was; het feit dat jij geen oordeel had…. O, dus een oordeel hoeft niet per se?
 • ik heb me zo gezien, gehoord, gewaardeerd gevoeld; en dat ik daar niet mijn best voor hoef te doen – echt niet??? Nee, echt niet
 • hoe streng ik voor mezelf ben en ook rechtop ben gebleven door het moeten/plichtsbesef/ dóór/geen keus. En me langzamerhand hier bewust van worden. ENG om losser te worden en ook voldoende veilig.
 • de reizen die ik bij je heb mogen maken, ongelofelijk. Wat een ruimte, mogelijkheden, gevoelens; de verbinding met de bron die ik heb gevoeld…. En dan weer terug in ?? onder de sluiers, niet verbonden voelen – maar weten dat het bestaat, dat het kan
 • dat er nog iets anders is dan óf vol erin en door de angst heen óf bevriezen; dat ik voor mezelf een rustplek kan en mag creëren 
 • vanaf het eerste moment heb ik me veilig gevoeld, zowel bij het onderzoek als tijdens het lichaamswerk; het was een "geruststelling" dat jij ook dingen van jezelf laat zien, dat ik niet het idee kreeg dat jij het allemaal al wel wist en ik nog niet.
 • ook fijn: dat je me na een reis bedankte dat je erbij mocht zijn. Dat je aangaf dat je ‘toeschouwer en begeleider’ was, en niet de ‘veroorzaker’
 • heerlijk: de warme bank en handdoeken :-)
 • het aanraken, altijd met respect en in contact met mij
 • de rust die je uitstraalt, de tijd die je me daarmee gaf/gunde

Met enorm veel dankbaarheid en liefde, Joke (2019)


W. v B. (trainer, mediator): De ene Rebalancer is de andere niet. In mijn leven heb ik kennis kunnen maken met vele vormen van massage en diverse masseurs.  Na de eerste aanrakingen door Chris voelde ik direct dat ik te maken had met een vakvrouw met bijzondere handen. Haar aanrakingen zijn aandachtig, respectvol en gaan merkbaar heel veel dieper dan massages waarbij het bijvoorbeeld gaat om het losmaken van spieren. Bij Rebalancing kunnen dankzij aanrakingen via het lichaam ook andere lagen (emotie, verstand) diep worden geraakt. Het helpt je te luisteren naar je lichaam en spanningen los te laten. (2018)